Meistä

Lämpimällä Sydämellä Oy on perustettu 2019, olemme kasvaneet nopeasti yli kymmenen hengen yritykseksi. Teemme työtämme lämmöllä, sydämellä ja luottamuksella, meillä kaikilla on aito halu auttaa.

Perustaja & sairaanhoitaja

Karita Kuusio

040 543 6915
karita@lampimallasydamella.fi

“Olen toiminut sairaanhoitajan työssä yli 25 vuotta sekä erikoissairaanhoidossa että perusterveydenhuollossa. Työni teen sydämellä, jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä.”

hoitoapulainen

Arja Uutela

“Vanhusten kotihoitotyössä olen työskennellyt viisi vuotta ja aikaisemmin eri-ikäisiä hoitaen. Teen työni sydämellä ja parhaan palkan saan vanhusten kiitollisuudesta.”

 

 

Lähihoitaja

Päivi Suvisalmi

“Olen valmistunut Pirkanmaan sairaanhoito-oppilaitoksesta vuonna 1985. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus hoitotyöstä. Vanhustyö on lähellä sydäntäni ja työniloa tuo tyytyväiset asiakkaat.”

Lähihoitaja

Maarit Perkiö

“Olen valmistunut sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalalta lähihoitajaksi vuonna 2007. Työ on sopivasti haasteellista ja monipuolista. Työyhteisössämme asiat sujuvat. Iloa tuottavat hyvinvoivat ja tyytyväiset asiakkaat”

lähihoitaja

Venla Kankaanpää

Vanhustyö on lähellä sydäntäni ja asiakkaan tyytyväisyys luo palkitsevan tunteen.”
Lähihoitaja

Tuula Harmanen

“Valmistuin lähihoitajaksi  vuonna 2019. On ollut ilo päästä osaksi rautaista tiimiä. Työ vanhusten parissa on rikasta ja antoisaa. Haluan kohdata asiakkaat suurella sydämellä.”

 

Lähihoitaja

Marja-Sisko Havuluoto

“Olen valmistunut lähihoitajaksi 2020 sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalalta. Työtä saan tehdä erilaisten ihmisten kanssa lämmöllä ja asiakasta kuunnellen. Parasta työssäni on mukavat, tyytyväiset asiakkaat, työn vaihtelevuus ja kivat työkaverit.

Lähihoitaja

Emilia Karttunen

“Olen valmistunut lähihoitajaksi 2015 sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalalta. Minulla on 6 vuoden kokemus kotihoidossa työskentelystä. Vanhustyö on aina ollut lähellä sydäntä, asiakkaat kohtaan ilolla ja lämmöllä. On mahtava olla osana näin hienoa tiimiä!

Lähihoitaja

Eveliina Poti

“Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2018 ja olen siitä saakka työskennellyt kotihoidossa. Tykkään työssäni sen vaihtelevuudesta sekä siitä, että työtä saa tehdä omalla persoonalla. On mahtava olla osana tätä työporukkaa!

 

Lähihoitaja

Alijan Danish

“Olen valmistunut lähihoitajaksi 2020. Työ vanhusten parissa on antoisaa, nautin auttamisesta ja ihmisten kohtaamisesta. Työilmapiiri on loistava ja työskentely on kivaa mukavalla porukalla.