Meistä

Lämpimällä Sydämellä Oy on perustettu 2019, olemme kasvaneet nopeasti yli kymmenen hengen yritykseksi. Teemme työtämme lämmöllä, sydämellä ja luottamuksella, meillä kaikilla on aito halu auttaa.

Perustaja & sairaanhoitaja

Karita Kuusio

040 543 6915
karita@lampimallasydamella.fi

“Olen toiminut sairaanhoitajan työssä yli 25 vuotta sekä erikoissairaanhoidossa että perusterveydenhuollossa. Työni teen sydämellä, jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä.”

Sosionomi AMK, palveluvastaava

Veera Hissa

040 5404553
veera@lampimallasydamella.fi

 

 

Lähihoitaja

Päivi Suvisalmi

“Olen valmistunut Pirkanmaan sairaanhoito-oppilaitoksesta vuonna 1985. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus hoitotyöstä. Vanhustyö on lähellä sydäntäni ja työniloa tuo tyytyväiset asiakkaat.”
Lähihoitaja

Maarit Perkiö

“Olen valmistunut sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalalta lähihoitajaksi vuonna 2007. Työ on sopivasti haasteellista ja monipuolista. Työyhteisössämme asiat sujuvat. Iloa tuottavat hyvinvoivat ja tyytyväiset asiakkaat”
lähihoitaja

Venla Kankaanpää

Vanhustyö on lähellä sydäntäni ja asiakkaan tyytyväisyys luo palkitsevan tunteen.”

Lähihoitaja

Tuula Harmanen

“Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 2019. On ollut ilo päästä osaksi rautaista tiimiä. Työ vanhusten parissa on rikasta ja antoisaa. Haluan kohdata asiakkaat suurella sydämellä.” Lähihoitaja

Marja-Sisko Havuluoto

“Olen valmistunut lähihoitajaksi 2020 sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalalta. Työtä saan tehdä erilaisten ihmisten kanssa lämmöllä ja asiakasta kuunnellen. Parasta työssäni on mukavat, tyytyväiset asiakkaat, työn vaihtelevuus ja kivat työkaverit.

 

 

Lähihoitaja

Alijan Danish

“Olen valmistunut lähihoitajaksi 2020. Työ vanhusten parissa on antoisaa, nautin auttamisesta ja ihmisten kohtaamisesta. Työilmapiiri on loistava ja työskentely on kivaa mukavalla porukalla.
Lähihoitaja

Anne-Mari Pasto

Lähihoitaja

Säde Ojala

Lähihoitaja

Marika Hattara

Lähihoitaja

Elina Parviainen

 

 

 

 

Lähihoitajaopiskelija (oppisopimus)

Katja Paulasaari

 

 

 

 

hoitoapulainen

Arja Uutela

“Vanhusten kotihoitotyössä olen työskennellyt viisi vuotta ja aikaisemmin eri-ikäisiä hoitaen. Teen työni sydämellä ja parhaan palkan saan vanhusten kiitollisuudesta.”